Referenssit

"Tarvitsimme kehitysvammaisten päivätoimintayksikölle Pitäjänmäen alueelta toimivaa kokonaisuutta, jossa voitiin huomioida kaikki meidän erityistarpeet. Hakuprosessi oli kaikin puolin hyvin onnistunut ja vaivaton meidän osalta. Prosessissa mukana olleet tahot tekivät kukin työnsä erinomaisesti ja meille jäi vain asiakkaan rooli kokonaisuudessa. BREF:n tuoma lisäarvo oli meille se, että minun ei tarvinnut olla päivittäisessä yhteydessä mahdollisiin kiinteistöjen omistajiin vaan pystyin luottamaan täysin teidän ammattitaitoonne. Sain vain niiden kohteiden tiedot, jotka te olitte jo etukäteen tarkastaneet ja joista teillä oli käsitys, että tilat voisivat toimia meidän tarpeeseemme. "

Harri Siitonen

Toiminnanjohtaja
Toimintakeskus Rastin kannatusyhdistys ry.

"Tarvitsimme n. 100m2 toimistoa Helsingin keskustasta. Hyvät tietoliikenneyhteydet ja tilan remontointi toiveidemme mukaan olivat meille tärkeitä. Hakuprosessi onnistui hyvin. Haluamamme kaltaisia kohteita oli tarjolla yllättävän vähän. BREF:n ansiosta meillä oli vähemmän järjesteltävää ja heillä oli uskoaksemme kattava näkemys tarjonnasta. "

Antti Viljamaa

Co-Founder / Lead Programmer
Cornfox & Brothers Ltd

"Etsimme koulutiloja, joilla on omat ilmamääriä ym. koskevat säännöksensä. Prosessi eteni monien mutkien kautta ja pääsimme saneeraamaan tiloja hieman aikataulusta jäljessä. Neuvottelut hoituivat pääosin välittäjän toimesta ja hän olikin mukana kaikissa vaiheissa. Toimitilathan ovat vasta toiminnan mahdollistava alku ja siksi BREF:n tuoma lisäarvo oli tämä välittäjän kantama vastuu prosessin etenemisestä, jolloin yrityksen johto pääsi keskittymään muihin asioihin kaiken kiireen keskellä. "

Kari Karvonen

Johtava rehtori
Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliitto ry (HELAO)

"Tarvitsimme isommat tilat Vantaalta, hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Lentokentän läheisyys oli meille plussaa. Toimitilojen haku onnistu sujuvasti, kävimme tutustumassa noin puolenkymmeneen eri tilaan, joista löysimme helposti tarpeisiimme sopivat tilat. BREFin tuoma lisäarvo tilanhakuprojektille oli helppous, ei tarvinnut itse etsiä eri hakukoneista vaihtoehtoja, vaan yhdellä henkilöllä oli meille erilaisia vaihtoehtoja, joista oli helppo valita parhaiten tarpeisiimme soveltuvat tilat. "

Mikko Marttunen

CEO
Balanco Accounting

"Kasvuyritykset tarvitsevat usein nopealla aikataululla sopivia tiloja. Bureau on joka kerta onnistunut löytämään juuri sopivat tilat kulloiseenkin tarpeeseen. Tilojen haku onnistuu kilauttamalla BREFille, ja homma on aika lailla paketissa. Ylivoimaisesti paras puoli BREF:in käyttämisessä on koko prosessin helppous. Tyypit tietävät lähtökohtaisesti mitä pienet, mutta nopeasti kasvavat firmat tarvitsevat ja osaavat ehdottaa sopivia ratkaisuja. Ei tarvitse itse kahlata netistä toimistoja ja soitella kiinteistöjen omistajille. "

Juha Matikainen

Co-Founder, COO
Armada Interactive

"Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy:n uusien toimitilojen hakeminen tuli ajankohtaiseksi, kun yhtiön aikaisemmissa toimitiloissa Helsingin keskustassa oli alkamassa mittavat peruskorjaukset alkuvuodesta 2016.  Uusia toimitiloja etsittiin lähes kahden vuoden ajan, sillä tilavaateet olivat erittäin haastavat. Tavoitteena oli löytää ydinkeskustasta avarat noin 1000 neliön tilat, joissa koko 30 hengen henkilökunta voisi työskennellä samassa kerroksessa. Bureau Real Estate Finland Oy löysi Mäkitalolle toimivat ja edustavat tilat kauniista Wasa Aktiebankin 1800-luvun lopulla rakennuttamasta talosta osoitteesta Eteläesplanadi 12. Yhteistyö Bureau Real Estate Finland Oy:n kanssa oli alusta alkaen sujuvaa, sillä vaativaan toimitilatarpeeseen vastattiin ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen.                              Asiakasyritys Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy on suomalainen asianajotoimisto, jonka toiminta on alkanut vuonna 1989. Yritys tarjoaa monipuolisia liikejuridiikan palveluja yritysasiakkailleen useilla eri toimialoilla. Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy tunnetaan erityisesti asiakaslähtöisistä ja käytännönläheisistä toimintatavoistaan. "

Ville Vyyryläinen

Osakas, asianajaja
Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy

"Meillä oli tarve uudelle, isommalle ja paremmalle tilalle, keskeiseltä sijainnilta kuten aiempikin. Bureaun palvelusta oli apua erityisesti se, että saimme pariin tiiviiseen käyntiin useita kohteita katselmoitavaksi peräkkäin. Tämä toimi hyvin ja oli tärkein BREF:n tuoma lisäarvo tilojen etsinnässä. Tarjontahan on pääosin netin kautta selattavissa. "

Esa Paajanen

arkkitehti SAFA
Linja Arkkitehdit

"Etsimme n. 180m2 toimistoa Helsingin keskustasta, jossa olisi avotilaa, työhuoneita sekä neuvottelu- ja tiimitiloja. Prosessi onnistui erittäin hyvin. Tarpeitamme kuunneltiin hyvin ja ne ymmärrettiin heti alusta lähtien. Löysimme täydellisen tilan sen hetkiseen tarpeeseemme. Pelisilmä ja palvelun laatu olivat suuri lisäarvo. Kun hakemamme tarve ja fiilis ymmärrettiin, niiden pohjalta kohteet saatiin osumaan hyvin spekseihimme. Prosessi sujui kaiken kaikkiaan tehokkaasti. "

Henri Vähäkainu

Co-Founder, COO
Appgyver

"Mielestämme saimme varsin onnistuneesti tilat, joita haimmekin. Joitakin kompromisseja täytyy aina hyväksyä, kun toimitilaa muutetaan. Hakuprosessi toimi mielestäni varsin hyvin. Ehkäpä jotkin asiat olisivat voineet edetä nopeamminkin, mutta tämä osalta on peiliin katsomisen paikka meillä päin. Tietysti myös vuokranantajan osalta joidenkin vastausten saaminen kesti hieman turhan kauan. Kokonaisuutena katsottuna jäimme kuitenkin plussan puolelle. Suurin hyöty BREF:sta oli luonnollisesti kohdehaku, jonka avulla saimme nopeasti käsityksen meille sopivien kohteiden todellisesta määrästä ja sijainnista. Uskon myös, että henkilöstö arvosti sitä, että pyrimme ennakkoon Bureaun tekemällä toimitilatarvekartoituksella kuulemaan myös heidän mielipidettään. Käytännössä kohteen sijainti nousu tärkeimmäksi kriteeriksi, mikä myös huomioitiin. "

Janne Elo

KHT
Tuokko

"Haimme tuotannolle, myynnille sekä toimistotyöntekijöille sopivaa tilaa. Toimitilaprosessi sujui mielestämme oikein hyvin. BREF haarukoi toiveemme hyvin eikä heidän tarjoamissaan kohteissa ollut juurikaan harhaosumia, mikä säästi aikaamme. "

Jouni Silvennoinen

Liiketoimintajohtaja
Grano

"Heltti kasvaa erittäin nopeasti ja tarvitsimme uudet, selvästi suuremmat tilat Helsingin keskustasta. Heltti on uuden ajan työterveys- ja työhyvinvointipalveluita tarjoava yritys ja toimialamme tuo omat haasteet sopivien toimitilojen löytämiselle. Mm. vastaanottohuoneiden osalta on erityisvaatimuksia, kuten tarve vesipisteille ja tiukemmat vaatimukset äänieristyksille. Lisäksi halusimme ison avokonttoritilan, joka ei ole tyypillinen terveydenhuoltoalan tiloille. Hakuprosessi sujui hyvin ja Bref löysi meille useamman hyvän vaihtoehdon, joista pääsimme valitsemaan.  Sopivien tilojen löytäminen itse olisi ollut todella työlästä erikoisvaatimusten takia. Brefin avulla saimme listan meille sopivista vaihtoehdoista ja he myös hoitivat kommunikaation vuokranantajien suuntaan. Varsinkin ensimmäisten kohteiden jälkeen, kun vaatimukset tiloille olivat tarkentuneet, Bref pystyi tekemään selvitykset valmiiksi ja me pääsimme suoraan miettimään tilojen toimivuutta meidän toiminnan kannalta siten, että kustannustaso ja mahdolliset rajoitteet olivat jo tiedossa."

Juha Nieminen

COO
Heltti

"Meille tuli yllättävä tarve uusille toimitiloille, kun silloinen toimitila/rakennus purettiin. Tarpeemme oli saada pikaisesti fysioterapia vastaanottotila/harjoitussali sekä myymälätila tuotemyynnille (tuolit ja pöydät). Sen lisäksi myös varastotilaa. Saimme heti yhteisymmärryksen Bureau Real Estate Finland Oy:n kanssa siitä, mitä haemme: tilakoko, toiveet, tarpeet ja alue. Myös se oli tärkeää, että ei hinnalla millä hyvänsä meille tyrkytetty tiloja. Määritimme aluksi tilanteemme, jolloin prosessin alkaessa meillä oli yhteinen selkeä tavoite löytää asianmukaiset, toimivat tilat ilman turhaa ajanhaaskaa tilojen kiertelyn ja katsomisen suhteen. "

Kari Suomalainen

CEO
Tuolimies Oy

"Haimme isompaa ja samalla tasokkaampaa toimitilaa mielellään Etelä-Helsingistä. Bureaulta oltiin aktiivisesti yhteydessä ja annettiin monia eri vaihtoehtoa, josta löysimme meille sopivimman. Saimme ammattimaista apua, jolloin meidän ei tarvinnut huolehtia toimitilojen etsimisestä."

Seppo Hakala

Ratkaisumyyjä
S1 Networks

"Etsimme uusia toimitiloja nopeasti, sillä yrityksemme kasvoi kovalla vauhdilla ja olimme vaihtaneet tiloja tiheään tahtiin. Tavoitteena oli löytää vihdoin tilat, jotka olisivat joustavat ja palvelisivat meitä pidempään. Se onnistui! BREF vastasi kysymyksiimme nopeasti ja avoimesti, saimme kaikin puolin hyvää palvelua, mikä helpotti tilojen löytymistä ja sopimuksen syntymistä. "

Ville Vasaramäki

CEO
Foodora