12.02.2018

Arabianportaali Business Park – Arabiankatu 12

Arabia ja sen monta merkitystä

Itse Arabia -sanalla on monta merkitystä. Helsingin kaupunginosana Arabia tunnetaan parhaiten muotoilun ja designin keskittymänä. Arabian historia juontaa juurensa aina 1870-luvulle asti, jolloin Arabia135-korttelin punatiilisiä keramiikkatehtaita alettiin rakentaa. Tehdaskortteli kehittyi ja kasvoi menestyksekkääksi keramiikkatehtaaksi, joka on ollut tärkeä osa suomalaista designia. Arabian alue on sekoitus uutta ja vanhaa, historiallista ja modernia, missä kulttuurihistoriallisesti merkittävälle tehdaskokonaisuudelle ominaiset arvot on haluttu säilyttää. Arabia ja Arabianranta sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja alueella on useita oppilaitoksia, kauppakeskus Arabia ja viime vuosina valmistuneita asuinrakennuksia. Tämä trendikäs ja edelleen kehittyvä kaupunginosa on eläväinen ja monelle yritykselle oiva tukikohta hyvän sijaintinsa puolesta.

 

Arabianportaali Business Park sijaitsee Arabianrannassa keskeisellä paikalla. Saapuminen kiinteistöön käy helposti niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä, suunnitteilla on myös pyöräkaistat Hämeentien varrelle. Toimistokiinteistö monipuolisine palveluineen tarjoaa eri kokoisille yrityksille viihtyisät puitteet. Arabianportaalin modernissa Business Parkissa on siistit yleistilat, kaksi parkkihallia ja kaiken kaikkiaan noin 7000 m2 toimistotilaa.

 

Nordic Light ja monipuoliset palvelut

Arabianportaalin katutasossa palvelee kahvila-ravintola Nordic Light. Raikkaasti sisustetussa salissa voi nauttia aamupalaa, erikoiskahveja tai istua alas pitämään lounaspalaveria. Ravintolan yhteydessä on myös varattavissa neuvottelutiloja. Toimistorakennuksen aula-, ravintola-, kokous- ja toimistopalvelut toimivat kaikki yhdessä paikkaa ja ovat helposti lähestyttävissä.

 

Työtehoa viihtyisistä tiloista

Kiinteistön toimitiloja suunnitellessa ovat teemoina olleet hyvinvointi ja energiatehokkuus. Ajatuksena on, että itse tilat voivat toimia inspiraationlähteenä niin henkilökunnalle kuin vieraillekin, ja että töissäkin voi kokea elämyksiä. Arabianportaalin toimistoissa on monissa oma pieni keittiö ja osassa tiloista on myös omat wc-tilat. Jokaisen kerroksen käytävällä on yhteiskäyttöiset wc-tilat. Rakennuksen isot ikkunat tuovat toimistoihin luonnonvaloa. Toimistokiinteistön erikokoiset toimitilat ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan joko avotilaksi tai monitilatoimistoksi.

 

Löylyt Arabian kattojen yllä

Toimistorakennuksen monipuolisiin palveluihin lukeutuu myös kahdeksannen kerroksen upeat saunatilat, jotka ovat vuokrattavissa kokouskäyttöön tai vaikka saunailtaa varten. Kokousvarusteltu tila viihtyisällä oleskelualueella ja kattoterassilla mahdollistaa tilan monikäyttöisyyden. Isolta kattoterassilta on merinäköala ja saunan ikkunastakin pääsee ihailemaan maisemaa. Arabianportaalin toimistokiinteistöstä on tällä hetkellä vuokrattavissa yhteensä yli 3000m2 toimitilaa. Eri vaihtoehtoihin voit tutustua toimitilahaussamme hakusanalla Arabiankatu 12.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo