Business, Otaniemi

Otaniementie 12 - 246.00 m²

About the place

Liiketilaa kauppakeskus A Blocissa, Otaniemessä.

Tämä 246m2 liiketila sijaitsee näkyvällä paikalla kauppakeskuksen katutasossa. Tila on valoisa, avara ja korkea. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä, joten se on helposti jaettavissa kahdelle käyttäjälle 176m2 ja 70m2 osiin. Liiketilassa on tällä hetkellä oma minikeittiö ja wc-tila. Toiset sosiaalitilat voidaan rakentaa, mikäli tila jaetaan. Tilassa on näyttävät ikkunat kauppakeskuksen edustan aukiolle. Kellarikerroksessa on pieni varastotila, jonne on pääsy tilan vieressä sijaitsevalla hissillä.

Tämä liiketila ei sovellu ravintola-, kahvila- tai parturi-kampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a restaurant, cafeteria or a barber shop.

Otaniementie 12 eli A Bloc on kauppakeskus keskellä Otaniemeä, Aalto-yliopiston metroaseman yhteydessä. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet myös busseilla ja tuleva Raide Jokeri parantaa yhteyksiä entisestään. Kauppakeskuksen vieressä sijaitsevat Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu sekä Kauppakorkeakoulu. Kauppakeskuksessa toimii mm. ravintoloita, kahviloita, päivittäistavarakauppoja, apteekki, alko, kukkakauppa ja liikuntakeskus. Kauppakeskuksessa käy arkisin keskimäärin 17 000 ja viikonloppuisin noin 7 000 asiakasta päivittäin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (14)
Target information
Location Otaniementie 12
Part of the city Otaniemi
Contract Type Rent
Floor Plan 246.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 21 - 25€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Kiinteistön takana asiakaspysäköintipaikkoja. Lyhyt matka Kehä I:lle.
Services Kauppakeskuksessa ravintoloita, kahviloita, apteekki, liikuntakeskus ja päivittäistavarakauppoja.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo