Office, Keskusta

Viru Väljak 2 - 15.00 m²

About the place

Toimistotilaa loistavalla sijainnilla Tallinnan keskustassa.

Metro Plaza Center tarjoaa yrityksellesi modernit toimisto- ja edustustilat, joissa asiakkaiden ja kollegojen tapaaminen on helppoa. Hyvä sijainti ja tilojen laadukkuus tuovat yrityksellesi tärkeää imagoarvoa.

Regus tarjoaa yrityksellesi erinomaisen työympäristön ja täysin varustellut toimitilat tarpeidesi mukaan. Tilaratkaisuja pystytään muuttamaan joustavasti muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Vuokrattavana on pientoimistohuoneita väliltä 10m2-30m2.

Toimistotilat ovat halutessasi valmiiksi kalustettuja ja yrityksesi voi joustavasti laajentaa, pienentää tai vaihtaa tilaansa. Vuokrasopimukset voidaan sopia lyhytaikaisiksi tai vain osaa viikkoa koskeviksi, jopa virtuaalitoimisto on mahdollinen. Tarjolla on myös Business Lounge, kokoustiloja sekä kokouspalveluja. Kiinteistön vieressä on myös Virukeskus palveluineen.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.


Small offices in Tallinn’s old town, in Metro Plaza Center. This modern building is located in the centre of Tallinn and it provides different types of small offices for companies. This building is also next to the Virukeskus shopping center.

All the offices are furnished and they include high speed internet connection. Regus has all-inclusive pricing in their offices. You can choose either to rent just a regular office, temporary office, meeting room, Business Lounge or just a virtual office. Ask more from us, info@bref.fi or +358 44 723 4700.

Check images (8)
Target information
Location Viru Väljak 2
Part of the city Keskusta
Contract Type Rent
Floor Plan 15.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Services Kiinteistössä monipuoliset Business Center- tasoiset palvelut, joita mm. osoite- ja postituspalvelut, puhelinpalvelu, vuokrattavissa olevat kokoustilat ja videoneuvottelumahdollisuus.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo