Office, Aviapolis

Markkatie 6-8 - 2800.00 m²

About the place

Suunnitteilla toimitilaa joustavilla ratkaisuilla Vantaan Aviapolikseen.

Avia Centreen on suunnitteilla jopa 13 600m2 monikäyttöistä toimitilaa. Avia Centre tarjoaa yrityksille yhdistelmän toimistotilaa, kevyttuotantotilaa, huoltotiloja sekä varastotiloja. Tilat on mahdollista suunnitella käyttäjälähtöisesti tarpeiden mukaan. Kerrospinta-ala on noin 2800m2, ja se on mahdollista jakaa useammalle käyttäjälle.

Avia Centre sijaitsee lentokentän välittömässä läheisyydessä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistöön on mahdollista toteuttaa aulapalvelu, ravintolapalvelut sekä neuvottelutiloja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Target information
Location Markkatie 6-8
Part of the city Aviapolis
Contract Type Rent
Floor Plan 2800.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Lentokentän välittömässä läheisyydessä, Kehä III:n kupeessa. Kattava julkisen liikenteen verkosto.
Services Lyhyen matkan päässä kauppakeskus Jumbon monipuolisista palveluista. Kiinteistöön on mahdollista toteuttaa hyvät peruspalvelut, kuten info- ja vastaanottopiste, ravintola, kahvila ja kokoustilat. Parkkipaikkoja saatavilla pihalta ja hallista.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo