Office, Aviapolis

Robert Huberin tie 3 B - 500.00 m²

About the place

Vaiheittain nouseva Avia Forum Vantaan Aviapoliksessa tarjoaa yrityksille erinomaisen sijainnin ja monipuoliset palvelut.

Vuokrattavaa toimistotilaa on yhteensä 5400 m2. Tiloista voidaan muokata huoneellisia toimistoja, avotoimistoja tai niiden yhdistelmiä yrityksen tarpeiden mukaan.

Toimitilaratkaisut ovat kustannustehokkaita ja sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Avia Forumin ensimmäinen vaihe on valmis ja täyteen vuokrattu, käynnissä on nyt toisen vaiheen vuokraus.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Target information
Location Robert Huberin tie 3 B
Part of the city Aviapolis
Contract Type Rent
Floor Plan 500.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Kattava julkisen liikenteen verkosto, Tikkurilan juna-asema lähellä. Helsinki-Vantaan lentokenttä ja Kehä III vieressä.
Services Lähellä useita lounasravintoloita, hotelleja ja runsaasti pysäköintipaikkoja. Avia Forumin Business Park -konsepti tarjoaa monia yritystoimintaa tukevia palveluita.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo