Office, Pasila

Pasilanraitio 5 - 504.00 m²

About the place

Hyväkuntoista ja valoisaa toimitilaa Pasilassa.

Tämä 504m2 tila sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa ja se koostuu huoneista, avotilasta, avokeittiöstä sekä omista wc-tiloista. Tämän tilan isot ikkunat ja huonekorkeus tekevät tilasta avaran. Tila soveltuu erinomaisesti myös liiketilaksi tai näyttelykäyttöön. Tilan sisäänkäynti on heti kiinteistön pääsisäänkäynnin jälkeen, mutta mahdollisuus järjestää myös oma sisäänkäynti suoraan kadulta.

Pasilanraitio 5 sijaitsee Länsi-Pasilassa. Kiinteistön tilat ovat jäähdytyksellä varustettuja ja ne ovat muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vieressä sijaitseva Tripla tarjoaa monipuoliset palvelut kävelyetäisyydeltä. Pasilan alue kehittyy koko ajan merkittävämmäksi kaupunginosaksi niin työpaikkojen kuin asumisenkin suhteen.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (8)
Target information
Location Pasilanraitio 5
Part of the city Pasila
Contract Type Rent
Floor Plan 504.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 14.5 - 18.5€/m2

Services in the area

Connections Pasilanraitio 5 sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä, Länsi-Pasilassa rautatieaseman läheisyydessä kysytyllä ja toimivalla toimistoalueella. Kaikki paikallis- ja lähijunat pysähtyvät Pasilan asemalla. Raitiovaunu- ja linja-autoyhteydet ovat erinomaiset.
Services Lähialueen palvelut, kuten messukeskus, erilaiset luentosalit, kauppakeskus Tripla, päivittäistavarakaupat, kahvilat ja ravintolat ovat helposti saavutettavissa. Kiinteistössä on lounasravintola, jäähdyttävä ilmastointi sekä kuntosali, sauna- ja kokoustilat.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo