Office, Kruununhaka

Meritullinkatu 1 - 445.00 m²

About the place

Modernia toimitilaa Helsingin Kruununhaassa.

Tämä 445m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tilaan mahtuu noin 43 työpistettä. Toimistossa on avotilaa, työhuoneita, neuvotteluhuoneita sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tulevista tiloista.

Meritulli 1 sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, aivan meren tuntumassa. Kiinteistö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä suunnittelemaan yrityksesi toimitilat. Toteutuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja ja tilat toteutetaan rakennuksen vanhaa henkeä kunnioittaen. Kiinteistön tilat ovat muunneltavia ja joustavat tilaratkaisut ovat mahdollisia. Talotekniikka on uusittu vastaamaan nykyaikaisia tarpeita. Sisäilmaan, valaistukseen ja akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota.

Meritulli 1 sijaitsee hyvällä paikalla, bussi- ja raitiovaunuyhteyksien välittömässä läheisyydessä. Keskustan kattava lounasravintolavalikoima, ruokakauppa ja monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Kiinteistössä on viihtyisä Meri Lounge /kahvila, pyörien säilytystila pukuhuone- ja suihkutiloineen. Lisäksi kiinteistössä on vuokrattavia kokoustiloja ja sauna. Pohjakerroksessa on vuokralaisten käytössä oleva kuntosali.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (7)
Target information
Location Meritullinkatu 1
Part of the city Kruununhaka
Contract Type Rent
Floor Plan 445.00 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 25 - 29€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet busseilla ja raitiovaunuilla. Kiinteistö sijaitsee Nelostien välittömässä läheisyydessä.
Services Lähellä mm. ruokakauppa, lounasravintoloita, Torikorttelin monipuoliset palvelut, Allas Sea Pool ja lukuisat keskustan liikkeet. Kiinteistössä on pyöräparkki, suihku- ja pukuhuonetilat, vuokrattavia neuvottelutiloja ja oma kuntosali.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo