Office, Ruoholahti

Energiakuja 3 - 20.00 m²

About the place

Pientoimistotilaa Technopolis Ruoholahdessa.

Tämä 10m2 toimistotila sijaitsee monessa kerroksessa Technopoliksen kampuksella. Kyseinen tila voidaan tarvittaessa jakaa/laajentaa 20m2/30m2. Kerroksissa on yhteiskäytössä keittiö sekä wc-tilat.

Technopolis Ruoholahti tarjoaa yrityksille laajan palveluvalikoiman, monipuoliset kehitysohjelmat sekä dynaamisen kasvuympäristön. Tarjolla on modernit toimitilat, jossa yritys voi keskittyä täysin heidän ydinliiketoimintaansa. Lisäksi tilat ovat joustavasti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (7)
Target information
Location Energiakuja 3
Part of the city Ruoholahti
Contract Type Rent
Floor Plan 20.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Hyvät linja-autoyhteydet, aivan Länsiväylän vieressä.
Hyvät metroyhteydet Helsingin keskustaan, bussiyhteydet eripuolille pääkaupunkiseutua. Lentokentälle noin 25 min ajomatka.
Services Tarjolla on mm. erittäin hyvin muunneltavissa olevat kokoustilat ja videoneuvottelumahdollisuus, aulapalvelu ja maan alla pysäköintitilaa. Kiinteistöstä löytyy myös lounasravintola.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo