Office, Leppävaara

Linnoitustie 11 - 217.50 m²

About the place

Toimistotilaa Quartetto Business Parkissa Espoossa.

Tämä tila on kooltaan 217,5m2 ja se sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tilassa on avotilaa sekä työ- ja neuvottelutiloja. Toimiston pinta-alaan lisätään vielä 8m2 jyvitykset, eli osuus yhteiskäyttöalueista.

Quartetto Business Park sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja se tarjoaa modernit toimitilat erikokoisten yritysten tarpeisiin. Kiinteistö sijaitsee kävelyetäisyydellä kauppakeskus Sellosta ja juna-asemasta. Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet kehäteitä ja Turunväylää pitkin. Quartetto Business Parkissa on aulapalvelu, hyvät ravintola- ja kahvilapalvelut, kokoustiloja ja auditorio, kuntosali sekä sauna- ja edustustilat. Vuokrattavissa myös autopaikkoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (7)
Target information
Location Linnoitustie 11
Part of the city Leppävaara
Contract Type Rent
Floor Plan 217.50 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 17.5 - 21.5€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja junilla. Lähellä kehäteitä ja Turunväylää.
Services Aulapalvelu, neuvottelu- ja kokoustilat, auditorio, kahvila- ja ravintolapalvelut, siivouspalvelut, autonpesupalvelu, kuntosali, edustus- ja saunatilat. Autopaikkoja mahdollista vuokrata.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo