Office, Kalasatama

Lautatarhankatu 8 - 390.00 m²

About the place

Toimistotilaa modernista toimistokiinteistöstä Kalasatamasta.

Tämä 390m2 toimisto sijaitsee C-rapun 1. kerroksessa. Tilasta avautuvat ikkunat länteen kadulle ja itään sisäpihalle. Kuvat ovat referenssikuvia kiinteistön remontoiduista tiloista.

Trooli sijaitsee Sörnäisten rantatien varrella, kävelyetäisyydellä Kalasataman metroasemasta. Kiinteistö on kooltaan 6458m2 ja sen vuokrattavissa olevat tilat sijaitsevat 1.-6. kerroksissa. Toimistotilat ovat ilmastoituja. Rakennus on korkean turvallisuustason toimistokiinteistö, joka tarjoaa muuntojoustavat ja korkealaatuiset toimitilat. Tilaratkaisut on mahdollista toteuttaa huone-, avo- tai kombitoimistoina yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, kuntosali, lounasravintola ja parkkihalli.

Kaupunkimainen miljöö ja keskeinen sijainti Kalasataman kehittyvässä ympäristössä tekevät kohteesta houkuttelevan. Alue on jo nyt tuhansien ihmisten työpaikkakeskittymä. Kiinteistössä on neuvottelutiloja ja auditorio. Hyvät kulkuyhteydet, mm. Kalasataman metroasema lähellä.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (4)
Target information
Location Lautatarhankatu 8
Part of the city Kalasatama
Contract Type Rent
Floor Plan 390.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class C2018
Price 19.4 - 23.4€/m2

Services in the area

Connections Hyvät kulkuyhteydet, mm. Kalasataman metroasema lähellä.
Services Talossa on aulapalvelu, kuntosali, kokoustiloja ja lounasruokala.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo