Office, Vallila

Teollisuuskatu 21 - 380.00 m²

About the place

Vuokrattavana siistiä ja saneerattua toimistotilaa Teollisuuskadulla, Helsingin Vallilassa.

Tämä 380m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 7. kerroksessa. Se koostuu avotilasta, muutamasta huoneesta sekä omista wc-tiloista. Tila pintaremontoidaan uudelle vuokralaiselle.

Teollisuuskatu 21:n toimistokiinteistö on suunniteltu tarjoamaan vuokralaisille laadukkaita ja hyvin suunniteltuja toimitiloja. Ne ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja se on täysin saneerattu. Tiloissa on jäähdyttävä ilmanvaihto. Kiinteistössä on aulapalvelu, neuvottelutiloja ja lounasravintola.

Teollisuuskadun alue on tunnettu Pasilan konepajasta ja on nykyään eläväinen yhdistelmä teollishenkeä ja urbaania kaupunkielämää.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (8)
Target information
Location Teollisuuskatu 21
Part of the city Vallila
Contract Type Rent
Floor Plan 380.00 m²
Floor 7 Floor
Energy Class D
Price 17 - 21€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Useat bussiyhteydet ja raitiovaunupysäkki lähellä. Nopea yhteys keskustaan.
Services Kiinteistössä kokouskeskus, aulapalvelu, henkilöstöravintola sekä edustustilat. Ympärillä alueen muut hyvät palvelut. Kauppakeskus Redi alle 3km päässä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo