Office, Vallila

Satamaradankatu 1 - 461.00 m²

About the place

Tyylikästä toimistotilaa Vallilassa.

Tämä 461m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tilaan on mahdollista saada huoneita ja avotilaa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Satamaradankatu 1 eli Vallilan Funk on toimistokiinteistö, joka sijaitsee lähellä Sturenkadun ja Teollisuuskadun risteystä, Vallilan Ässäkorttelissa. Rakennus on tällä hetkellä peruskorjauksessa ja peruskorjauksen jälkeen sen toimitilat ovat valoisia ja avaria tiloja, jotka vastaavat paremmin nykypäivän toimistovuokralaisen tarpeita. Kohteeseen tulee palveluja helpottamaan niin työntejöiden arkea kuin vapaa-aikaa. Kohde on muuttovalmis vuoden 2020 keväällä. Vallillan alueella hyvät palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (7)
Target information
Location Satamaradankatu 1
Part of the city Vallila
Contract Type Rent
Floor Plan 461.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 17.5 - 21.5€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja helppo saapua myös omalla autolla tai pyörällä.
Services Kiinteistössä aulapalvelu, erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja ja oma pysäköintihalli. Vallilan alueella hyvin palveluita ja mm. lounasravintoloita.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo