Office, Keskusta Lahti

Vesijärvenkatu 20 C - 140.00 m²

About the place

Vuokrataan toimistotilaa erinomaiselta sijainnilta aivan Lahden ytimestä, keskustan palveluiden ääreltä.

Tämä kolmannen kerroksen 140 m2 toimisto on tällä hetkellä avonaista tilaa ja se on raakapinnalla, nyt on siis erinomainen tilaisuus suunnitella omat toimitilasi edustaviksi. Tilalla yhteiset sosiaalitilat kahden muun tilan vuokralaisten kanssa. Tavarat liikkuvat kerrokseen kätevästi tavarahissillä suoraan autohallista, joten toimisto soveltuu erinomaisesti vaikkapa verkkokauppa tai IT-alan toimijalle, jolla on jonkin verran tavaraliikennettä.

Kohteessa on tehty pintaremontti, mutta esimerkiksi lattian materiaaleihin on mahdollista vielä vaikuttaa. Kolmannesta kerroksesta on uloskäynti sisäpihalle, joka tuo uniikkia lisämukavuutta ja käyttömahdollisuuksia kohteelle.

Vesijärvenkatu 20 on liike-, asuin- ja toimistokiinteistö loistavalla paikalla Lahden keskustassa. Kiinteistö sijaitsee Aleksanterinkadun ja Vesijärvenkadun kulmassa. Katutasossa toimii mm. Burger King. Vastapäätä kiinteistöä Kauppakeskus Trion monipuolinen palveluvalikoima.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (8)
Target information
Location Vesijärvenkatu 20 C
Part of the city Keskusta Lahti
Contract Type Rent
Floor Plan 140.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 18 - 22€/m2

Services in the area

Connections Lahden Rautatieasemalle ja matkakeskukseen n. 1 km. Omaa autoa käyttävälle lähistöltä löytyy useampi parkkihalli, talossa myös oma parkkihalli, jossa rajoitettu määrä paikkoja.
Services Kohde sijaitsee Lahden keskustassa, joten kaikki Lahden keskustan palvelut kävelyetäisyydellä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo