Office, Aviapolis

Karhumäentie 3 - 10.00 m²

About the place

Nykyaikaista pientoimistotilaa Reguksen toimistohotelli Aviabulevardilla.

Toimistohotelli Aviabulevardi tarjoaa yrityksellesi modernit, ilmastoidut ja tehokkaat toimitilat. Tilakokoja löytyy väliltä 10m2-40m2. Regukselta löydät yrityksellesi täysin varustellut tilat, joita pystytään muuttamaan joustavasti muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Kiinteistö on rakennettu LEED- ympäristösertidikaattijärjestelmän ja GreenBuilding-vaatimusten mukaisesti. Lentokentän läheisyyden ja alueen lukuisten hotellien ansiosta Aviabulevardi sopii erityisen hyvin kansainvälisyyttä arvostaville yrityksille. Aviabulevardilla on alueen paras sijainti sen erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Uuden Kehäradan Aviapolis- junaseisakkeen toinen sisäänkäynti on kiinteistön välittömässä läheisyydessä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (17)
Target information
Location Karhumäentie 3
Part of the city Aviapolis
Contract Type Rent
Floor Plan 10.00 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet Kehä III ja Tuusulanväylää pitkin. Kehäradan pysäkki välittömästi kiinteistön vieressä. Muutaman minuutin matka lentokentälle. Myös bussit tulevat kiinteistön läheisyyteen. Kiinteistön alueella runsaasti pysäköintipaikkoja.
Services Reguksella on tarjota yritykselle videoneuvottelutilat, kokoushuoneet ja Business Lounget. Kiinteistössä monipuoliset palvelut, joihin lukeutuvat muun muassa aulapalvelu, postituspalvelu, muuttopalvelut, siivouspalvelu sekä ravintola- ja catering-palvelut. Lisäksi sieltä löytyy polkupyörien säilytystiloja ja sosiaalitiloja. Vieressä hotelli, jossa myös ravintolamaailma.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo