Office, Aviapolis

Robert Huberin tie 3 - 84.00 m²

About the place

Juuri remontoitua pientoimistotilaa Vantaalla sijaitsevassa Avia Primassa.

Kiinteistön 4. kerroksessa sijaitseva pientoimistoalue tarjoaa yrityksellesi modernit, ilmastoidut ja tehokkaat toimitilat. Tilakokoja löytyy väliltä 10m2-84m2. Lisäksi tarjolla on hyvät tukipalvelut liiketoiminnan tueksi. Näihin palveluihin lukeutuvat mm. aulapalvelu, erikseen vuokrattavat neuvottelutilat sekä lounasravintola.

Robert Huberin tie 3 eli Avia Prima on toimistokiinteistö Vantaan Veromiehessä, kasvavalla Aviapoliksen alueella. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Kehä III:sta, lentokenttää sekä kauppakeskus Jumboa ja Flamingoa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (6)
Target information
Location Robert Huberin tie 3
Part of the city Aviapolis
Contract Type Rent
Floor Plan 84.00 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 30.7 - 34.7€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä III:n varrella ja lähellä Tuusunlanväylää. Lyhyt matka myös lentokentälle.
Services Lähellä useita lounasravintoloita ja Kauppakeskus Jumbon monipuoliset palvelut. Pysäköintipaikkoja pihalla. Kiinteistössä aulapalvelu.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo