Office, Ruoholahti

Porkkalankatu 3 - 2004.00 m²

About the place

Toimitilaa erinomaisella paikalla Helsingin Ruoholahdessa.

Tämä 2004m2 toimistokokonaisuus sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tilat ovat tällä hetkellä raakatiloja, ja ne toteutetaan uuden vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Ruoholahden Roihu eli Porkkalankatu 3 on rakennettu aikoinaan Kemiran pääkonttoriksi ja se sijaitsee erinomaisella paikalla, Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. Saavutettavuus on hyvä sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Kiinteistön talotekniikka on saneerattu. Kiinteistön tilat suunnitellaan vuokralaisen tarpeiden mukaan, niin että ne tukevat yrityksen liiketoimintaa ja brändi-ilmettä. Ne ovat myös helposti muokattavissa huoneellisiksi, avotiloiksi tai monitilatoimistoiksi.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (5)
Target information
Location Porkkalankatu 3
Part of the city Ruoholahti
Contract Type Rent
Floor Plan 2004.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 24.8 - 28.8€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. Länsiväylän sillan vieressä.
Services Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola, saunatilat uima-altaineen, kuntosali ja palloiluhalli, postitus- ja vartiointipalvelut sekä vuokrattavissa edustustiloja. Vuokrattavissa pysäköintipaikkoja kiinteistön parkkihallista.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo