Office, Vallila

Elimäenkatu 5 - 500.00 m²

About the place

Toimistotilaa Helsingin Vallilassa.

Kiinteistössä on vuokrattavia toimitiloja yhteensä 10000m2. Yhden kerroksen koko vaihtelee välillä 1714m2- 1734m2. Vuokrattavia tiloja on 500m2-10000m2. Kerros on mahdollista jakaa jopa kolmeen osaan. Lisäksi on mahdollisuus vuokrata useita kerroksia yhdessä suuremman kokonaisuuden saamiseksi.

Elimäenkatu 5 on moderni, kuusikerroksinen, vuonna 2002 rakennettu toimistokiinteistö erinomaisella paikalla Helsingin Vallilassa. Sen tilat ovat avaria ja valoisia sen lasiseinien ansiosta. Nämä toimitilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on monipuoliset Business Park-tason palvelut, joihin lukeutuvat mm. aulapalvelu, lounasravintola, neuvottelukeskus ja edustussaunat.

Elimäenkatu 5 sijaitsee Vallilassa, Pasilan ja Kalasataman välissä. Se on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Kiinteistössä oma pysäköintihalli. Lisäksi työmatkapyöräiljöille on omat pukuhuone- ja suihkutilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (11)
Target information
Location Elimäenkatu 5
Part of the city Vallila
Contract Type Rent
Floor Plan 500.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law
Price 17 - 21€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen kulkuyhteydet, autoilijoille pysäköintihalli.
Services Rakennuksesta löytyy vastaanottopalvelu, neuvottelutiloja, auditorio, lounasravintola sekä kaksi edustussaunaa. Ympärillä myös useita lounasravintoloita.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo