Office, Keskusta Tampere

Pinninkatu 55 - 445.00 m²

About the place

Vuokrattavana toimistotilaa Tampereen Pienteollisuustalosta.

Kyseinen noin 445m2 toimisto sijaitsee osoitteessa Pinninkatu 55, 5. kerroksessa. Toimisto saadaan jakamalla se omaksi tilakseen isommasta kokonaisuudesta. Se koostuu tällä hetkellä avotilasta, työhuoneista, parista neuvotteluhuoneesta sekä omista sosiaalitiloista ja suihkusta. Kerrokseen on tavarahissiyhteys lastauslaiturilta.

Tampereen Pienteollisuustalo koostuu seitsemästä eri kiinteistöstä kolmessa eri korttelissa. Se sijaitsee heti Tampereen keskustan tuntumassa Tullin alueella. Pienteollisuustalo tunnetaan yhtenä Tampereen työpaikkakeskittymänä. Kiinteistöjen tilat ovat muuntojoustavia ja kaikissa rakennuksissa on nykyvaatimukset täyttävä ilmanvaihto ja talotekniikka. Tarjolla on niin toimisto-, varasto- kuin tuotantotiloja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (8)
Target information
Location Pinninkatu 55
Part of the city Keskusta Tampere
Contract Type Rent
Floor Plan 445.00 m²
Floor 5 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 13 - 17€/m2

Services in the area

Connections Hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Tampereen rautatieasema lyhyen kävelymatkan päässä.
Services Lähistöllä runsaat palvelut. Useita lounaspaikkoja ympärillä. Tullintori ja Pendolino palveluineen vieressä. Lisäksi Tullin alueella Tornihotelli, Tampereen Yliopisto sekä Tampere-talo.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo