Office, Hakaniemi

Siltasaarenkatu 12 - 92.50 m²

About the place

Vuokrattavana muuttovalmista toimistotilaa Hakaniemen Paasitalossa.

Kiinteistön 8. kerroksessa on tyylikäs POOL-pientoimistoalue, joka tarjoaa muuttovalmiita ja loft-henkisiä pientoimistoja. Kerroksessa on kaksi lounge-tilaa, kaksi neuvotteluhuonetta ja puhelinkoppia, suihkutilat ja sosiaalitilat, jotka ovat vuokralaisten yhteiskäytössä. POOL-konsepti tarjoaa yrityksille joustavia tilaratkaisuja niin lyhytkestoisiin kuin pidempiinkin vuokrauksiin. Tämä tila on kooltaan 92,5m2.

Siltasaarenkatu 12 eli Paasitalo on toimisto- ja liikekiinteistö Hakaniemen sykkeessä. Kiinteistön toimitilat ovat nykyaikaistettu ja ne ovat helposti muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan. Tilat ovat varusteltu CAT-6 tietoliikenneyhteydellä ja jäähdytetyllä ilmastoinnilla. Ikkunoista on näkymät joko Hakaniemen, Paasivuorenpuistikon tai meren suuntaan. Ympärillä Hakaniemen monipuolistuva palveluvalikoima.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (8)
Target information
Location Siltasaarenkatu 12
Part of the city Hakaniemi
Contract Type Rent
Floor Plan 92.50 m²
Floor 8 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Services Lähellä useita lounasravintoloita ja muut Hakaniemen palvelut. Merihaan pysäköintihallista vuokrattavana autopaikkoja. Kiinteistössä suihku- ja pukuhuonetilat pyöräilijöille.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo