Office, Kalasatama

Työpajankatu 9 - 259.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Kalasatamassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kyseinen avonainen 259m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Tila soveltuu myös näyttelytilaksi, siitä on ovi sisäpihan lastauspaikalle. Tilan korkeus kadun puolella on noin 3,37m ja keskialueella 2,94m. Toimistoon tulee lisäksi 54,5m2 jyvityksiä yhteiskäyttöisistä wc- ja käytävätiloista. Samassa kerroksessa on vuokrattavia neuvottelutiloja. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Trooli sijaitsee Sörnäisten rantatien varrella, kävelyetäisyydellä Kalasataman metroasemasta. Rakennus on korkean turvallisuustason toimistokiinteistö, joka tarjoaa muuntojoustavat ja korkealaatuiset toimitilat. Tilaratkaisut on mahdollista toteuttaa huone-, avo- tai kombitoimistoina yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, kuntosali, lounasravintola ja parkkihalli.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (14)
Target information
Location Työpajankatu 9
Part of the city Kalasatama
Contract Type Rent
Floor Plan 259.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class C2018
Price 25 - 29€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja metrolla.
Services Kiinteistössä monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja, henkilöstöravintola, parkkihalli, kuntosali.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo