Office, Ruoholahti

Itämerenkatu 3 - 686.00 m²

About the place

Modernia ja muuntojoustavaa toimistotilaa Ruoholahdessa.

Kiinteistön 2. kerroksessa on vuokrattavana toimistotilaa 686m2. Tila on tällä hetkellä raakapinnoilla, ja se on mahdollista vuokrata yhdessä viereisen 379m2 toimiston kanssa, jolloin kokonaispinta-ala on 1065m2. Mikäli uuden toimitilan etsiminen on tulossa ajankohtaiseksi, nyt on vielä erinomainen tilaisuus suunnitella uudet, modernit ja yrityksen brändin mukaiset toimitilat. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön jo remontoiduista tiloista

Itämerenkatu 3 on toimisto- ja liiketilakiinteistö, joka on valmistunut vuonna 1998. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Ruoholahden metroasemaa. Toimitilat ovat suunniteltavissa ja muokattavissa täysin vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistö saneerattiin vuoden 2019 aikana. Kiinteistössä on lounasravintola, kellarissa on kuntosali, pyöräparkki ja suihkutilat. Vuokrattavaa toimistotilaa löytyy yhteensä 6510m2. Tiloja on mahdollista vuokrata kerroksittain tai yhdistämällä kerroksia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (12)
Target information
Location Itämerenkatu 3
Part of the city Ruoholahti
Contract Type Rent
Floor Plan 686.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 24.2 - 28.2€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Länsiväylän läheisyydessä.
Services Kiinteistössä kattava palveluvalikoima, joihin lukeutuu katutason ravintolamaailma, aulapalvelu sekä ylimmän kerroksen sauna- ja edustustilat terasseineen. Muut Ruoholahden alueen palvelut ympärillä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo