Office, Keilaniemi

Miestentie 9 - 900.00 m²

About the place

Vuokrattavana toimistotilaa Espoon Keilaniemessä.

Vuokrattavana 900 m2 kokoinen toimistotila B-talon 4. kerroksesta. Tila on mahdollista jakaa n. 510 m2 ja 390 m2 kokoisiin osiin.

Miestentie 9 eli Swing I on vuonna 2012 valmistunut toimistokiinteistö Espoon Keilaniemessä. Se sijaitsee näkyvällä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla. Kiinteistöjen tilat ovat suunniteltu muovautumaan joustavasti erilaisten yritysten tarpeisiin.

Swing I:ssä on lounasravintola ja vuokrattavia kokoustiloja. Viereisessä vuonna 2021 valmistuneessa Swing II:ssa on mm. kuntosali ja iso ravintola. Viimeisenä rakennuksena valmistuu Miestentie 5, jonka tiloihin tulee hotelli ja sen arvioitu valmistumisaika on vuonna 2022.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Target information
Location Miestentie 9
Part of the city Keilaniemi
Contract Type Rent
Floor Plan 900.00 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 24.5 - 28.5€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä pitkin. Lähin bussipysäkki 500 metrin päässä. Pysäköintitilaa pihalla sekä parkkihallissa.
Services Kiinteistössä lounasravintola ja vuokrattavia neuvottelutiloja. Lisäksi kiinteistön lähellä useita lounasravintoloita.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo