Office, Ydinkeskusta

Bulevardi 2-4 - 93.00 m²

About the place

Toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin Bulevardilla.

Tämä tyylikäs noin 93m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tilat remontoidaan uudelle vuokralaiselle. Toimistossa on avotilaa, muutama huone sekä keittiönurkkaus ja oma wc-tila. Tila on valoisa ja avara, ja siitä on näkymät Esplanadin puistoon, Bulevardille ja Mannerheimintielle. Toimistossa on jäähdytetty tuloilma ja hyvät IT-valmiudet.

Bulevardi 2-4 on historiallinen arvokiinteistö loistavalla paikalla Helsingin keskustassa. Kiinteistöä on saneerattu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja sen tilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan, kiinteistöä kuitenkin kunnioittaen. Helsingin keskustan monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (21)
Target information
Location Bulevardi 2-4
Part of the city Ydinkeskusta
Contract Type Rent
Floor Plan 93.00 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 36 - 40€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.
Services Erikseen vuokrattavissa olevat kokoustilat ja catering-palvelut Klaus K:n kautta. Kiinteistössä suihku- ja sosiaalitilat. Parkkihalli.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo