Office, Keilaniemi

Keilaranta 6 - 187.00 m²

About the place

Tyylikästä ja modernia toimistotilaa Keilaniemestä.

Kyseinen n. 187 m2 kokoinen toimistotila sijaitsee kiinteistön kuudennessa kerroksessa. Toimisto koostuu avotilasta ja sen lisäksi on mahdollista käyttää kahta neuvottelutilaa. Avotilassa on käytettävissä myös kaksi puhelinkoppia.

Keilaranta 6 tarjoaa valoisat ja avarat toimitilat, joita voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on jäähdyttävä ilmanvaihto ja nykyaikainen infrastruktuuri. Lisäksi tarjolla on kattavat palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (24)
Target information
Location Keilaranta 6
Part of the city Keilaniemi
Contract Type Rent
Floor Plan 187.00 m²
Floor 6 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Länsiväylän ja Kehä I:n lähellä. Yli 400 pysäköintipaikkaa, joista suurin osa kellarikerroksen paikoitushallissa. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet busseilla, metrolla ja raidejokerilla.
Services Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, kaksi lounasravintolaa. Nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo