Office, Ydinkeskusta

Mannerheimintie 12 B - 43.00 m²

About the place

Siistiä Business Center- toimistotilaa Helsingin keskustassa, räätälöitynä yrityksesi tarpeiden mukaan.

Tämä Luna House Business Center sijaitsee kiinteistön B-rapun 5. ja 6. kerroksissa. Tilakokoja löytyy väliltä 11m2-56m2.

Mannerheimintie 12 eli Luna House tarjoaa yrityksellesi toimiston ja edustustilat, joissa asiakkaiden ja kollegojen tapaaminen on helppoa. Maineikas sijainti, modernit tilat sekä laatu tuovat yrityksellesi tärkeää imagoarvoa. Toimistotilat ovat valmiiksi kalustettuja ja yrityksesi voi joustavasti laajentaa, pienentää tai vaihtaa tilaansa. Työskentelytilojen lisäksi kohteessa tyylikkäitä tauko- ja oleskelutiloja. Vuokrasopimukset voidaan sopia lyhytaikaisiksi tai vain osaa viikkoa koskeviksi, jopa virtuaalitoimisto on mahdollinen. Kysy erikoistarjouksia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (14)
Target information
Location Mannerheimintie 12 B
Part of the city Ydinkeskusta
Contract Type Rent
Floor Plan 43.00 m²
Floor 6 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Keskustan parkkihallit kaikki lähettyvillä.
Services Kaikki keskustan alueen palvelut lähettyvillä. Kiinteistössä ja lähistöllä useita lounasravintoloita. Kiinteistössä monipuoliset Business Center- tasoiset palvelut, joita mm. osoite- ja postituspalvelut, puhelinpalvelu, vuokrattavissa olevat kokoustilat ja videoneuvottelumahdollisuus.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo