Office, Ruskeasuo

Mannerheimintie 113 - 129.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa erinomaiselta paikalta Aitio Business Parkista Mannerheimintieltä!

Tämä 129 m2 toimisto sijaitsee Vivaldi-talon 3. kerroksessa. Tila on mahdollista vuokrata viereisen 325,5m2 tilan kanssa, jolloin kokonaisuus on 454,5m2.

Aitio Business Parkin toimitilat on helppo toteuttaa täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toimistoihin kuuluu oma wc ja avokeittiö, jonka lisäksi jokaisessa kerroksessa on inva-wc. Kiinteistössä toimii Annin Juhlapalvelu, joka takaa onnistuneet yritystilaisuudet, jotka voi järjestää esimerikiksi kiinteistön edustavassa juhlasalissa. Kolmikerroksisessa lämpimässä parkkihallissa on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (3)
Target information
Location Mannerheimintie 113
Part of the city Ruskeasuo
Contract Type Rent
Floor Plan 129.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class A
Price 22.9 - 26.9€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet. Raitiovaunut ja bussit tulevat viereen.
Services Laaja valikoima ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, hyvinvointi-, turvallisuus- ja tilapalveluja yrityksen tarpeiden ja valinnan mukaisesti. Kiinteistössä toimii David showroom, jonka tilat ovat kuntosalikäytössä. Saatavilla myös varastotilaa. Parkkihallista löytyy myös sähköautopaikkoja.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo