Office, Kaivoksela

Vetokuja 4 - 24.50 m²

About the place

Pientoimistotilaa kilpailukykyiseen hintaan Vantaan Kaivokselassa.

Kohteen pientoimistoalue sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa, josta on vuokrattavana yksittäisiä huoneita. Tilakokoja löytyy väliltä 10,5m2 - 33m2. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön toimistohotelli -alueesta. Kiinteistöstä saa monipuolisesti toimitiloja niin pienille kuin suuremmillekin toimijoille.

Vuokralaisten yhteiskäytössä ovat Business Centerin keittiö-, neuvottelu- sekä wc-tilat. Lisäksi kiinteistöstä löytyy mm. aulapalvelu, palkittu lounasravintola, edustussauna, sauna- ja pesutilat sekä kuntosali.

Vetokuja 4 on logistiikka- ja toimistokiinteistö, joka sijaitsee Vantaan Kaivokselassa 3-tien varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kiinteistöstä on vuokrattavana varastointiin tai tuotantoon soveltuvia tiloja aina pienestä varastokopista isoon yli 1200m2 kokonaisuuteen asti. Varastojen korkeudet vaihtelevat kolmestä metristä aina kymmeneen metriin. Tämän suuren kiinteistön tilat soveltuvat hyvin niin varastointiin kuin esimerkiksi urheiluseuroille ja vastaaville toimijoille. Tilakoot ovat joustavia, joten kysy muista vaihtoehdoista meiltä lisää.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (19)
Target information
Location Vetokuja 4
Part of the city Kaivoksela
Contract Type Rent
Floor Plan 24.50 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 18.7 - 22.7€/m2

Services in the area

Connections Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla. Hämeenlinnanväylän varrella, josta lyhyt matka niin Kehä I:lle ja Kehä III:lle. Hämeenlinnanväylän ja Vantaanlaaksontien varrella bussipysäkit.
Services Alueella muutama lounasravintola ja mm. autoalan toimijoita. Kiinteistöön on tulossa toimistohotelli ja aulapalvelut.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo