Office, Hervanta

Insinöörinkatu 41 - 375.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Technopolis Hermiassa.

Tämä 375m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Tila on pääosin avonaista ja se sopii jopa 40 hengelle. Tilassa on myös omat sosiaalitilat.

Hermia tarjoaa erinomaisen toimintaympäristön yritysten korkean teknologian ja monipuolisten palveluiden tarpeisiin, verkostoitumiseen sekä tuotekehitystyöhön. Hermian monipuoliset palvelut tukevat yritysten liiketoimintaa, antaen mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseen. Technopolis Hermian toimitilat ovat muuntojoustavia ja tehokkaita.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (6)
Target information
Location Insinöörinkatu 41
Part of the city Hervanta
Contract Type Rent
Floor Plan 375.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class D

Services in the area

Connections Hervannan valtaväylän välittömässä läheisyydessä. Tampereen keskustaan noin 10 km matka, lentokentälle noin 20 km matka.
Services Kiinteistössä muun muassa aulapalvelu, kalustus- ja muuttopalvelut, kiinteistö- ja siivouspalvelut, kokoustiloja, saunatilat, ravintolapalvelut, tietotekniikkapalvelut sekä videoneuvottelumahdollisuus. Vuokrattavissa autopaikkoja.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo