Office, Ruskeasuo

Mannerheimintie 113 - 260.00 m²

About the place

Vuokrattavana toimistotilaa Aitio Business Parkissa, Ruskeasuolla.

Tämä moderni ja valoisa 260 m2 kulmahuoneisto sijaitsee Verdi-talon 4. kerroksessa. Toimistossa on avotilan lisäksi kaksi huonetta, tilava keittiö-/taukotila sekä oma wc-tila.

Aitio Business Parkin toimitilat on helppo toteuttaa täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toimistoihin kuuluu oma wc ja avokeittiö, jonka lisäksi jokaisessa kerroksessa on inva-wc. Kiinteistössä toimii Annin Juhlapalvelu, joka takaa onnistuneet yritystilaisuudet, jotka voi järjestää esimerikiksi kiinteistön edustavassa juhlasalissa. Kolmikerroksisessa lämpimässä parkkihallissa on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (3)
Target information
Location Mannerheimintie 113
Part of the city Ruskeasuo
Contract Type Rent
Floor Plan 260.00 m²
Floor 4 Floor
Energy Class A
Price 22.6 - 26.6€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet. Raitiovaunut ja bussit tulevat viereen.
Services Laaja valikoima ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, hyvinvointi-, turvallisuus- ja tilapalveluja yrityksen tarpeiden ja valinnan mukaisesti. Kiinteistössä toimii David showroom, jonka tilat ovat kuntosalikäytössä. Saatavilla myös varastotilaa. Parkkihallista löytyy myös sähköautopaikkoja.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo