Office, Sörnäinen

Lautatarhankatu 6 - 896.00 m²

About the place

Toimistotilaa Lindström Talossa urbaanin Kalasataman alueella.

Tämä 896 m2 toimisto on pääosin avonainen, ja siihen kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat. Toimistossa on myös pieni varasto. Tila on mahdollista jakaa 350m2-500m2 osiin.

Lautatarhankatu 6 eli Lindström talo on 1900-luvun tehdashenkinen kiinteistö, joka on saneerattu vuonna 2013. Se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella koko ajan kehittyvän Kalasataman alueella. Kiinteistön tilat ovat tehdashenkisiä ja joustavasti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kiinteistössä on monipuoliset palvelut kuten ravintola- ja kokouspalvelu, aula- ja toimistopalvelut, auto- ja rengaspalvelut, klubiauto sekä pesulapalvelut. Urbaania tunnelmaa luo lisäksi vieressä sijaitseva Teurastamo palveluineen.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (15)
Target information
Location Lautatarhankatu 6
Part of the city Sörnäinen
Contract Type Rent
Floor Plan 896.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 19.5 - 23.5€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla Itäväylää pitkin.
Services Kiinteistössä monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Niihin lukeutuvat mm. lounasravintola, kokoustilat sekä aulapalvelu. Teurastamon ja Kauppakeskus Redin palvelut kävelyetäisyydellä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo