Office, Ruoholahti

Porkkalankatu 24 - 673.00 m²

About the place

Nykyaikaista toimistotilaa Ruoholahdessa.

Tämä 673m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Toimistossa on sekä huoneita että avotilaa. Toimistosta on näkymät Porkkalankadun suuntaan. Tilat tullaan räätälöimään vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Porkkalankatu 24 eli Ruoholahden Sulka tarjoaa asiakkailleen nykyaikaiset toimistopalvelut ja muunneltavissa olevat työskentelytilat. Se sijaitsee helposti saavutettavalla paikalla. Kiinteistön lähellä on Ruoholahden ostoskeskus ja monet muut palvelut. Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, autohalli sekä suihku- ja pukuhuonetilat työmatkapyöräilijöitä varten. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Länsiväylää. Ruoholahden metroasemalle on noin 600 metrin matka.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (2)
Target information
Location Porkkalankatu 24
Part of the city Ruoholahti
Contract Type Rent
Floor Plan 673.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 24.5 - 28.5€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Länsiväylän vieressä. Ruoholahden parkkihallit lähellä. Metroasema ja raitiovaunupysäkki kävelymatkan päässä.
Services Lähellä Kauppakeskus Ruoholahden palvelut. Kiinteistössä nykyaikaiset toimistopalvelut.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo