Office, Ruoholahti

Salmisaarenaukio 1 - 2123.00 m²

About the place

Siistiä ja valoisaa toimistotilaa meren rannalla Ruoholahdessa.

Tämä 2123m2 korkeatasoinen toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimistossa on korkea huonekorkeus ja merinäköala. Tila on jaettavissa 1084m2, 297,5m2 sekä 726m2 kokoisiin osiin. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Salmisaarenaukio 1 sijaitsee näyttävällä paikalla Helsingin Ruoholahdessa. Kiinteistöstä on vähän alle kilometrin matka Ruoholahden metroasemalle. Metroaseman ja Salmisaarenaukion välillä kulkee ruuhka-aikoina pikkubussi, mikä helpottaa työmatkoja. Kiinteistössä toimii suosittu lounasravintola Factory. Talossa on aulapalvelu, neuvottelutiloja sekä autohalli ja pyöräparkki. Viereissä sijaitsee Salmisaaren liikuntakeskus, joka tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Kauppakeskus Ruoholahteen on noin kilometrin matka. Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet Länsiväylää pitkin.

Kohteen omistaa Castellum.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (10)
Target information
Location Salmisaarenaukio 1
Part of the city Ruoholahti
Contract Type Rent
Floor Plan 2123.00 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 24 - 28€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Metroasemalle noin kilometrin matka. Raitiovaunupysäkki 500 metrin päässä.
Services Rakennuksessa aulapalvelu, lounasravintola ja neuvottelutiloja. Pysäköintihallissa parkkipaikkoja erikseen vuokrattavissa. Kiinteistössä on pyöräparkki ja suihkutilat.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo