Office, Hakaniemi

Siltasaarenkatu 8-10 - 7000.00 m²

About the place

Uutta vastaavaa toimitilaa Hakaniemestä.

Kiinteistössä on vielä vapaana noin 7000m2 toimitilaa, joka on mahdollista jakaa pienempiin osiin, esimerkiksi 324m2, 500m2, 1062m2 ja 2124m2. Myös isompia kokonaisuuksia on mahdollista vuokrata yhdistämällä kerroksia. Kiinteistön mittava saneeraus on vasta valmistunut ja nyt yrityksille on tarjolla korkealaatuisia ja monenlaisiin tarpeisiin sopivia toimitiloja hyvältä paikalta. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Siltasaari 10 -hanke herättää uudelleen eloon Hakaniemen alueen ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kiinteistön. Kun haluat yrityksellesi inspiroivan työympäristön ja yksilölliset, tarpeidenne mukaan suunnitellut toimitilat, on Siltasaari 10 oikea valinta.

Kiinteistön katutasossa on päivittäistavarakauppa, liiketiloja ja ravintoloita. Toisessa kerroksessa on toimistotilojen Welcome Desk, yhteiskäyttöiset neuvottelu- ja edustustilat sekä co-working- ja ravintola-alue. Vuokralaisia palvelevat myös auto- ja pyöräpaikoitus. Kiinteistössä yhdistyvät liikemaailma, kulttuuri ja vapaa-aika. Se houkuttelee paikalle niin työntekijät kuin alueen asukkaatkin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (12)
Target information
Location Siltasaarenkatu 8-10
Part of the city Hakaniemi
Contract Type Rent
Floor Plan 7000.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law
Price 28 - 32€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Hakaniemen metroasema, bussi- ja raitiovaunupysäkit vieressä.
Services Kiinteistössä pt-kauppa, ravintoloita ja kahviloita, co-working-tiloja, pyöräparkki ja pukuhuonetilat. Pysäköintitilaa on omassa hallissa kahdessa eri kerroksessa. Vieressä myös Hakaniemen tori ja alueen muut palvelut.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo