Office, Ruskeasuo

Mannerheimintie 113 - 672.50 m²

About the place

Vuokrattavana toimistotilaa Aitio Business Parkissa, Ruskeasuolla.

Tämä 672,5m2 kokonaisuus kattaa Verdi-talon 3. kerroksen. Tila on mahdollista jakaa neljään pienempään 145 m2, 172 m2, 150 m2 ja 179 m2 osaan.

Aitio Business Parkin toimitilat on helppo toteuttaa täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toimistoihin kuuluu oma wc ja avokeittiö, jonka lisäksi jokaisessa kerroksessa on inva-wc. Kiinteistössä toimii Annin Juhlapalvelu, joka takaa onnistuneet yritystilaisuudet, jotka voi järjestää esimerikiksi kiinteistön edustavassa juhlasalissa. Kolmikerroksisessa lämpimässä parkkihallissa on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (4)
Target information
Location Mannerheimintie 113
Part of the city Ruskeasuo
Contract Type Rent
Floor Plan 672.50 m²
Floor 3 Floor
Energy Class A
Price 22.6 - 26.6€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet. Raitiovaunut ja bussit tulevat viereen.
Services Laaja valikoima ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, hyvinvointi-, turvallisuus- ja tilapalveluja yrityksen tarpeiden ja valinnan mukaisesti. Kiinteistössä toimii David showroom, jonka tilat ovat kuntosalikäytössä. Saatavilla myös varastotilaa. Parkkihallista löytyy myös sähköautopaikkoja.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo