Office, Sörnäinen

Sörnäistenkatu 2 - 535.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Sörnäisissä.

Kyseinen 535m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Toimisto koostuu sekä avotilasta että toimistohuoneista ja siihen kuuluu omat wc-tilat ja keittiö. Tilaa on mahdollista remontoida vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Sörnäistenkatu 2 on moderni toimistokiinteistö Helsingin Sörnäisissä, heti Teurastamon naapurissa. Se on valmistunut vuonna 2008. Tilat on rakennettu vastaamaan nykyajan toimistovuokralaisten tarpeita. Lisäksi niissä on panostettu työviihtyvyyteen. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut, kuten vuokrattavia neuvottelutiloja, aulapalvelu, ylimmän kerroksen sauna- ja edustustilat, kuntosali, lounasravintola, leipomo sekä oma parkkihalli. Sijainniltaan kiinteistö on erinomaisesti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Kauppakeskus REDI:n ja Teurastamon alueen palvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (13)
Target information
Location Sörnäistenkatu 2
Part of the city Sörnäinen
Contract Type Rent
Floor Plan 535.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class C2018

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Puolessa välin Kalasataman ja Sörnäisten metroasemia. Lähellä Itäväylää.
Services Kiinteistössä on vuokrattavia neuvottelutiloja, aulapalvelu, ylimmän kerroksen sauna- ja edustustilat, kuntosali, lounasravintola, leipomo sekä oma parkkihalli.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo