Production, Kalasatama

Vanha Talvitie 11 - 499.00 m²

About the place

Katutason monitoimitilaa Helsingissä, Hermannissa.

Tämä 499m2 tila sijaitsee kiinteistön katutasossa. Tila on avonainen, ja siinä on oma keittiö sekä korkeat kaari-ikkunat. Tilassa on voimavirta. Tila on tällä hetkellä raakatilaa, mutta soveltuu toimisto-, teollisuus-, varastointi-, liike- tai näyttelytilaksi.

Vanha Talvitie 11 sijaitsee Hermannissa ja se koostuu kahdesta eri osasta. Ensimmäinen osa on rakennettu vuonna 1919 ja se on arkkitehtuurillisesti upea. Sieltä löytyy myös hieman erikoisempia ja persoonallisia tilaratkaisuja. Toinen osa on valmistunut 1991. Kiinteistön tiloissa on jäähdyttävä ilmastointi ja tiloissa CAT-5 -tasoinen tietoliikenneverkko.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (11)
Target information
Location Vanha Talvitie 11
Part of the city Kalasatama
Contract Type Rent
Floor Plan 499.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 13 - 17€/m2

Services in the area

Connections Hermanni on kehittyvä työpaikka-alue, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Kalasataman metroasema sijaitsee vain 400 metrin päässä Vanhan Talvitien kiinteistöstä.
Vanha Talvitie 11 sijaitsee Hermannissa, Vanhan Talvitien ja Verkkosaarenkadun kulmassa.
Services Sörnäisten alueen palvelut lähellä: ruokakauppoja sekä ravintoloita. Chef Wotkin'sin tehtaanmyymäälä sijaitsee vastapäätä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo