Office, Ratina

Hatanpään Valtatie 24 - 295.00 m²

About the place

Siistiä toimistotilaa Tampereen Dynamo Business Parkista.

Tämä 295m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Toimisto on valoisa ja muuntojoustava. Tilasta on näkymät Tampereen keskustan suuntaan. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Lattiassa on palamatto. Kiinteistössä on palkkijäähdytys. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Dynamo Business Park eli Hatanpään valtatie 24 sijaitsee näkyvällä paikalla lähellä Tampereen keskustaa, monipuolisten palveluiden äärellä. Kiinteistössä itsessään on monipuoliset Business Park-tason palvelut. Viereen avautui vuoden 2018 keväällä myös uusi kauppakeskust Ratina, joka on kävelymatkan päässä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (9)
Target information
Location Hatanpään Valtatie 24
Part of the city Ratina
Contract Type Rent
Floor Plan 295.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class C
Price 16 - 20€/m2

Services in the area

Connections Kiinteistö sijaitsee junaradan ja linja-autoaseman läheisyydessä. Kiinteistössä parkkihalli.
Services Tampereen keskustan monipuoliset palvelut lähettyvillä. Kiinteistössä monipuoliset Business Park-tason palvelut, joita ovat mm. aulapalvelu, lounasravintola, kuntosali sekä sauna- ja edustustilat. Vieressä myös uusi Ratinan kauppakeskus.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo