Office, Malmi

Malmin raitti 17 - 145.00 m²

About the place

Hyväkuntoista ja persoonallista toimistotilaa Hankkijan entisessä viljavarastossa Malmilla.

Kyseinen 145m2 toimisto sijaitsee kiinteistön B-rapun 3. kerroksessa ja se koostuu avonaisesta tilasta, kolmesta erillisestä toimistohuoneesta sekä omista keittiö- ja wc-tiloista. Tila soveltuu esimerkiksi suunnittelu- maahantuonti ja studiotoimintaan.

Malmin raitti 17 tunnetaan parhaiten Hankkijan entisenä viljavarastona. Kiinteistön tilat on saneerattu nykypäivän toimistovuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Kiinteistö sijaitsee kävelyetäisyydellä Malmin juna-asemasta, ja sitä ympäröivistä kaupallisista palveluista. Lyhyt ajomatka Kehä I:lle ja Lahdenväylälle.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (6)
Target information
Location Malmin raitti 17
Part of the city Malmi
Contract Type Rent
Floor Plan 145.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Malmin juna-asema kävelyetäisyydellä. Bussipysäkki lähellä. Hyvät yhteydet Kehä I:stä ja Lahdenväylää pitkin.
Services Malmin monipuoliset palvelut kävelyetäisyydellä. Parkkipaikkoja saatavilla pihalla ja viereisen palloiluhallin parkkipaikalta.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo