Office, Otaniemi

Vaisalantie 2 - 2000.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Otaniemen teknologiakeskittymästä, Innopoli 3:sta.

Vuokrattavissa yhteensä 2000m2 toimistotilaa kiinteistön 5. ja 6. kerroksesta. Yhdessä kerroksessa on n. 1000m2 toimistotilaa ja kerrosten välissä on sisäporrasyhteys. Kyseinen kokonaisuus on mahdollista myös yhdistää 4. kerroksen 1000m2 tilan kanssa, jolloin saadaan yhteensä jopa 3000m2 toimitilaa.

Innopoli 3 sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä I:n varrella. Sen tilat ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Lisäksi kohde tarjoaa monipuolisen palveluvalikoiman, joka tukee yrityksen toimintaa ja henkilöstön hyvinvointia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (9)
Target information
Location Vaisalantie 2
Part of the city Otaniemi
Contract Type Rent
Floor Plan 2000.00 m²
Floor 5 Floor
Energy Class No energy certificate required by law

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet: busseja joka puolelta pääkaupunkiseutua. Kehä I:n tuntumassa. Hyvät kulkuyhteydet myös Länsiväylältä ja Turunväylältä.
Services Kiinteistössä aula-, tietoliikenne-, turvallisuus, toimisto- sekä toimintojen ylläpitopalvelut. Rakennuksessa lounasravintola ja lähellä Otaniemen alueen useat lounaspaikat.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo