Office, Ydinkeskusta

Bulevardi 7 - 234.00 m²

About the place

Uutta edustavaa toimistotilaa Helsingin keskustassa, Bulevardilla.

Tämä 234m2 avonainen toimistotila sijaitsee A-portaan 3. kerroksessa. Toimistossa on omat keittiö- ja wc-tilat. Tilaan on mahdollista saada neuvotteluhuone. Kuvat ovat kiinteistön mallitoimistosta.

Kiinteistössä on toimitilaa yhteensä noin 5800m2. Vuokrattavia tilamahdollisuuksia on noin 240m2-480m2 väliltä jopa yli 1000m2 kokonaisuuksiin asti.

Bulevardi 7 on vuonna 1939 valmistunut funkkistalo, joka sijaitsee näyttävällä paikalla Helsingin keskustassa. Talo valmistui alun perin Varman pääkonttoriksi ja nyt kiinteistössä on käynnissä mittava saneeraushanke, joka valmistuu keväällä 2022. Sekä tilat että tekniikka modernisoidaan nykypäivän vaatimusten tasolle. Sisustus- ja materiaaliratkaisut vastaavat korkeita laatuvaatimuksia huomioiden toimivan toimistoarjen. Tehokkaat toimitilat mahdollistavat erilaiset työskentelymuodot. Kiinteistön katutasoon aukeaa kahvila ja ravintola. Työmatkapyöräilijöitä varten on suihkutilat. Keskustan monipuoliset palvelut ja lukuisat lounasravintolat sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (7)
Target information
Location Bulevardi 7
Part of the city Ydinkeskusta
Contract Type Rent
Floor Plan 234.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 35 - 39€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Aimo Park Erottaja lähellä.
Services Kiinteistön katutasoon aukeaa kahvila ja ravintola. Talossa on suihkutilat työmatkapyöräilijöille. Keskustan monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo