Office, Vallila

Lemuntie 7 - 141.00 m²

About the place

Toimistotilaa Vallilan Akselissa & Elinassa.

Tämä 141m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, oma keittiö ja muutama huone. Sosiaalitilat ovat vuokralaisten yhteiskäytössä. Tila remontoidaan uudelle vuokralaiselle. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Lemuntie 7 eli Vallilan Akseli & Elina on toimistokiinteistö Vallilassa. Alue tunnetaan erityisesti muotoiluun, designiin ja sisustamiseen keskittyneistä yrityksistä. Kiinteistön tilat ovat persoonallisia ja muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vuokralaisten käytössä on pyöräparkit ja suihkutilat. Kiinteistössä on lounasravintola.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (11)
Target information
Location Lemuntie 7
Part of the city Vallila
Contract Type Rent
Floor Plan 141.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 18 - 22€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lähimmälle raitiovaunupysäkille noin 150 metriä, Sörnäisten metroasemalle 2 km matka, Pasilan asemalle noin 2 km matka.
Services Lähellä Vallilan alueen lounasravintolat ja muut palvelut. Kiinteistössä myös oma lounasravintola, pyöräparkit, suihkutilat.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo