Business, Jätkäsaari

Tyynenmerenkatu 9 - 200.00 m²

About the place

Liiketilaa Helsingin Jätkäsaaresta.

Vuokrataan n. 150-200m2 liiketila kiinteistön katutasosta. Tilasta löytyy salitila sekä valmistuskeittiö kylmiöineen. Lisäksi tilassa löytyy asiakas-wc:eet. Liiketilasta on mahdollista vuokrata vain pelkkä salitila tai käyttää myös yhteiskäytössä olevaa valmistuskeittiötilaa.

Tyynenmerenkatu 9 sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella. Lähelle tulevat raitiovaunut ja Ruoholahden metroasemalle on vain noin 10 minuutin kävelymatka. Vieressä on Länsiterminaalin lisäksi mm. Verkkokauppa.com, Apple Shop sekä ravintoloita ja kahviloita.

Kysy lisää numerosta 040 5312793/ nina.lahtonen@bref.fi tai 044 723 4700/ info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (5)
Target information
Location Tyynenmerenkatu 9
Part of the city Jätkäsaari
Contract Type Rent
Floor Plan 200.00 m²
Floor 1 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 23 - 27€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet raitiovaunuilla, busseilla ja metrolla.
Services Lähellä on Länsiterminaali, Verkkokauppa.com, Apple Shop sekä useita ravintoloita. Helsingin keskustan sekä Ruoholahden palvelut sijaitsevat lyhyen matkan päässä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo