Office, Ydinkeskusta

Aleksanterinkatu 9 - 642.00 m²

About the place

Toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa.

Tämä 642m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila on pääosin avotilaa ja sisältää työ- ja neuvottelutiloja. Lisäksi tilassa on omat keittiö- ja wc-tilat. Tila on mahdollista yhdistää saman kerroksen 488m2 tilan kanssa, jolloin kokonaisuudeksi saadaan 1130m2. Myös pienemmät tilavaihtoehdot ovat mahdollisia. Kuvat ovat 488m2 toimitilasta. Tämä tila on osittain raakapinnoilla ja se voidaan remontoida kuvia vastaavalle tasolle.

Aleksanterinkatu 9 on toimisto- ja liikekiinteistö, joka sijaitsee loistavalla paikalla Aleksanterinkadun ja Kluuvinkadun kulmassa. Kauppakeskus Kluuvi sijaitsee aivan vieressä ja tarjoaa kattavat palvelut sekä inspiroivan työympäristön.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (18)
Target information
Location Aleksanterinkatu 9
Part of the city Ydinkeskusta
Contract Type Rent
Floor Plan 642.00 m²
Floor 4 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 38 - 42€/m2

Services in the area

Connections Loistavat liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla. Aleksia pitkin kulkevat useat raitiovaunulinjat ja Päärautatieasema on kivenheiton päässä kiinteistöstä.
Services Ympärillä Helsingin keskustan alueen runsas palveluvalikoima.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo