Office, Kaartinkaupunki

Eteläesplanadi 8 - 291.00 m²

About the place

Toimistotilaa arvokiinteistössä Eteläesplanadilla.

Tämä 291m2 tila sijaitsee kiinteistön 2.kerroksessa. Tilassa on parkettilattiat ja ikkunoista aukeaa upeat näkymät Esplanadin puistoon.

Amanda sijaitsee hyvällä paikalla Esplanadin puiston vieressä, Kauppatorin läheisyydessä. Alue on tunnettu mm. rahoitusalan toimijoista, lakifirmoista, ministeriöistään sekä konsulttiyrityksistä.

Kiinteistössä on tehty LVISA- remontti, joka valmistui kesällä 2017. Sen yhteydessä myös toimisto- ja sosiaalitilat modernisoitiin. Toimitilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan avotilaksi, huoneelliseksi tai monitilatoimistoksi. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (10)
Target information
Location Eteläesplanadi 8
Part of the city Kaartinkaupunki
Contract Type Rent
Floor Plan 291.00 m²
Floor 2 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 36 - 40€/m2

Services in the area

Connections Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Omalla autolla kulkeville keskustan pysäköintihallit kävelyetäisyydellä.
Services Keskustan ja Esplanadin alueen palvelut ja pysäköintihallit vieressä. Kiinteistössä aulapalvelu, kokous- ja neuvottelutiloja, sauna- ja uima-allasosasto sekä pieniä, erikseen vuokrattavia varastotiloja.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo