Riikka Rempsu 29.09.2017

Helsingin keskustan toimistotiloja

Helsingin laajan ydinkeskustan vajaakäyttöaste on Catellan markkinointikatsauksen (syksy 2017) mukaan 8,7 %. Helsingin keskustassa on vuokrattavana arkkitehtuurillisesti erilaisia toimitilakiinteistöjä. Osa rakennuksista on historiallisesti merkittäviä arvokiinteistöjä, kun taas toiset ovat laadukkaita, mutta edullisempia vuokrauskohteita. Esittelemme teille tarkemmin kolme eri toimistotiloja tarjoavaa aluetta/kiinteistöä Helsingin keskustan aluuelta.

 

Aleksanterinkatu

Aleksanterinkatu on Helsingin vilkkain liikekatu. Kadulla on useita merkittäviä toimijoita ja rakennuksia kuten Kauppakeskus Kluuvi, Stockmann sekä Helsingin World Trade Center. Aleksanterinkatu on ihanteellinen työympäristö sen lukuisten kahviloiden, ravintoloiden ja liike-elämän palveluiden ansiosta. Keskeisen sijaintinsa vuoksi Aleksanterinkatu on erinomaisesti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla kulkevat voivat pysäköidä autonsa joko Stockmannin, World Trade Centerin tai Kluuvin pysäköintihalleihin.

 

Tällä hetkellä Aleksanterinkadulla on vuokrattavissa toimitilaa alkaen 15 m2 kokoisesta pientoimistosta yli 1000 m2 kokoisiin toimistokokonaisuuksiin asti. Kadun arvokiinteistöissä sijaitsevat toimistotilat ovat pääosin nykyaikaistettuja ja remontoituja. Tiloja on myös mahdollista muunnella yrityksen tarpeiden mukaan.

Aleksanterinkadun vapaat toimitilat löytyvät täältä.

 

Fennia-kortteli

Fennia-kortteli on Helsingin keskustan paraatipaikalla sijaitseva liike-, toimisto- ja viihdekeskus. Se sisältää kulttuurihistoriallisesti merkittäviä kiinteistöjä, jotka tarjoavat vuokralaisilleen monipuolisen ympäristön työntekoon. Korttelin katutasossa sijaitsee mm. Finnkino sekä lukuisia yökerhoja ja ruokapaikkoja, joista tunnetuin on varmasti Helsingin Casino. Sijaintinsa puolesta Fennia-kortteli on ehdottomasti parhaimmalla paikalla keskustassa. Vieressä oleva Helsingin päärautatieasema, Rautatientori sekä korttelin kiinteistöjen alla sijaitseva metro mahdollistavat kohteeseen erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Lähimmät pysäköintihallit omalla autolla saapuville löytyvät P-Elielistä ja Kluuvista.

 

Vuokrattavissa olevia toimitiloja on saatavilla niin pienestä yhden hengen toimistosta aina 700m2 toimistotiloihin asti. Korttelin vapaat tilat löytyvät vapaiden toimitilojen listauksestamme seuraavilla osoitteilla: Mikonkatu 17, Mikonkatu 19, Vilhonkatu 6, Mikonkatu 15, Kaisaniemenkatu 2 -4 ja Vuorikatu 14.

 

Kamppi

Kamppi on Helsingin ydinkeskustasta Hietalahteen asti ulottuva kaupunginosa, josta on tullut vilkas kauppakeskittymä varsinkin Kampin kauppakeskuksen valmistuttua. Kamppi muodostaa yhden Helsingin suurimmista työssäkäyntialueista. Sinne keskittyvät yritykset, joille kulkuyhteydet, saavutettavuus ja keskustan läheisyys ovat merkittäviä asioita. Metroaseman, bussiterminaalin sekä raitiovaunujen ansiosta Kampista on helppo liikkua eri puolille pääkaupunkiseutua. Lähimmät pysäköintihallit ovat P-Kamppi ja P-CityForum.

 

Kampissa on vapaana paljon erityyppisiä ja -kokoisia toimistotiloja. Yksi suosituimmista kohteista on Kampin Autotalo, jossa on tällä hetkellä tiloja väliltä 45m2- 320m2. Kiinteistöstä löytyy muun muassa oma pysäköintihalli, erinomainen ravintolamaailma sekä modernit, saneeratut toimitilat monen eri yrityksen tarpeisiin. Tutustu kaikkiin Kampin alueen toimitila-vaihtoehtoihin täältä.

 

Avainsanat: toimistotilaa Kamppi, toimistotilaa aleksanterinkatu helsinki, vapaat toimitilat fenniakorttelissa, vapaiden toimitiloje hakukone, toimistotilat Helsinki keskusta

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo