Riikka Rempsu 03.09.2017

Lainalaatikko

Uusien tilojen löydyttyä, tulee muutto luonnollisesti ajankohtaiseksi. Tästä pääsemmekin seuraavan yhteistyökumppanimme esittelyyn. Toisena on vuorossa luotettavia muuttopalveluita jokaiseen tarpeeseen tarjoava Suomen Lainalaatikko Oy.

Lainalaatikko toimii tänä päivänä jo 16 paikkakunnalla ympäri Suomea. Lainalaatikon kattamiin paikkakuntiin kuuluu lähes kaikki Suomen suurimmat kaupungit. Yrityksen ydinalaa on kokonaisvaltaiset koti- ja yritysmuutot sekä muuttovälineiden vuokraus aina muuttolaatikoista ja -autoista muihin muuttotarvikkeisiin asti. Lainalaatikko toteuttaa muuton kuin muuton vaivattomasti 37 vuoden kokemuksella. Toiminta perustuu osaavaan henkilöstöön ja luotettavaan palveluun.

Yritysmuutossa on kyse paljon muustakin kuin tavaroiden ja tarvikkeiden siirtämisestä paikasta A paikkaan B. Onnistunut muutto vaatii tarkkaa suunnittelua ja järjestelmällistä toteutusta. Toimistokalusteet tulee inventoida, mahdollisista ylimääräisistä kalusteista täytyy päästä eroon ympäristöystävällisesti kierrättämällä tai vaihtoehtoisesti varastoimalla. Uusiakin kalusteita pitää usein hankkia. Uusi tila tulee suunnitella yrityksen tarpeiden ja tilan mitoituksen ja kiinteistötekniikan mukaan. Suurempi muutto kaipaa myös ongelmilta välttymisen ja sujuvuuden kannalta projektinhallintaa sekä logistista ohjausta. Lopuksi tavarat täytyy tietenkin saada turvallisesti, varmasti ja oikea-aikaisesti siirrettyä ja asennettua uuteen kohteeseen. Kaikessa tässä Lainalaatikko avustaa ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Näin varmistat täydellisesti onnistuneen yritysmuuttosi.

Jos avuntarpeesi muuton suhteen on pienempi, voit vaihtoehtoisesti vain vuokrata tarvitsemasi muuttotarvikkeet ja hoitaa toteutuksen itse.

Avainsanat: yhteistyökumppanit, lisäpalvelut, Lainalaatikko, muuttopalvelu

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo