01.12.2017

Uusia ja vapautuvia toimitilakohteitamme

Joulukuu on saapunut ja meidän toimistolla ainakin riittää kuhinaa. Tällä kertaa esittelemme teille hyviä toimitilavaihtoehtoja Helsingistä. Kahdessa halutussa kiinteistössä on tarjolla tällä hetkellä vain yhdet toimitilat, joten jos kohteet kiinnostavat, soita meille numeroon 044 723 4700. Muistathan myös, että kaikki kohteemme eivät ole julkisessa markkinoinnissa. Mikäli sopivaa kohdetta ei löydy, voit jättää meille yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Bulevardi 21:n toimitilat

 

Albertinkadun ja Bulevardin kulmassa sijaitseva, rakennushistoriallisesti arvokas BLVRD21 tarjoaa yrityksille modernit toimitilat. Kiinteistö edustaa urbaania arkkitehtuuria, jonka julkisivu on tehty kuparista, punatiilestä ja lasista.  Kiinteistöllä on erinomainen sijainti sujuvien julkisten liikenneyhteyksien varrella, lähellä monipuolisia palveluja. Alueella toimii useita pankkeja, lakitoimistoja, lähetystöjä ja virastoja. Kiinteistö on saneerattu vuoden 2017 aikana.

 

Vapaana on tällä hetkellä yksi toimisto, joka on kooltaan 390m2. Se sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimiston pohjaratkaisua on mahdollista muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tilan materiaalivalinnat tehdään yrityksen brändi-ilmeen mukaisesti. Kuvia kohteen mallitiloista voit katsoa täällä.

 

Bulevardi 6:n vapautuva toimistotila

 

Harvoin tarjolla oleva toimistotila erinomaisella sijainnilla Bulevardinkulmassa. Kiinteistön tilat ovat saneerattu edustaviksi kestävän kehityksen periaatteita noudattaen vuonna 2011. Kaikissa tiloissa jäähdytetty, koneellinen ilmastointi ja CAT6a- kaapelointi. Kiinteistön palvelutarjonnasta vastaa pääosin Klaus K, jonka kautta on vuokrattavana mm. kokous- ja cateringpalvelut.

 

Maaliskuussa 2018, kiinteistöstä vapautuu 200m2 toimitila, joka koostuu neljästä työhuoneesta, keittiöstä/taukotilasta sekä omista wc-tiloista. Kiinteistöstä vapautuu toimitiloja harvoin, joten jos kohde kiinnostaa, voit tutustua siihen tarkemmin tästä tai jättää yhteydenottopyynnön.

Juuri valmistuva kohde Televisiokatu 11-13

Tämä Ilmalan uusi toimistokokonaisuus tulee rakentumaan tulevaisuudessa kahdesta eri kiinteistöstä, Ilmalan Asemasta ja Ilmalan Torista. Kokonaisuuden ensimmäinen vaihe, Ilmalan Asema, valmistuu joulukuun 2017 aikana. Asema on rakennettu energiatehokkaaksi ja ympäristöystävälliseksi. Toista samalla tyylillä toteutettua hanketta ei Suomessa vielä ole. Rakennuksesta löytyy mm. aurinkopaneelit, liikkuvan lämmön talteenotto ja viherkatto, joka käyttää vetenään hulevettä. Kiinteistölle haetaan LEED Platina-sertifikaattia.

 

Ilmalan Asema sijaitsee hyvällä paikalla ja sinne saapuminen julkisilla on helppoa. Ilmalan junaseisake

 

Kohteesta löytyy vapaita toimitiloja väliltä 244m2- 1458m2. Toimitilat ovat rakennettu niin, että niihin on helppo toteuttaa yrityksen liiketoimintaan tukevat toimistotilat. Voit tutustua Televisiokadun tilavaihtoehtoihin täällä kirjoittamalla hakukenttään Televisiokatu 11-13.

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo