Toimistotila, Ydinkeskusta

Bulevardi 1 - 242.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa erinomaisella paikalla Mannerheimintien ja Bulevardin kulmassa.

Kyseinen tila on kooltaan 242 m2 ja se sijaitsee kiinteistön ylimmässä, 7. kerroksessa. Tilasta on upeat näkymät Helsingin ylle. Sisäänkäynti tilaan tapahtuu osoitteesta Mannerheimintie 2.

Bulevardi 1 sijaitsee erinomaisella paikalla Bulevardin ja Mannerheimintien kulmauksessa. Tämä Theodor Höjerin suunnittelema arvokiinteistö on valmistunut vuonna 1890 asuinkäyttöön ja se on entisöity toimitilakäyttöön sen arvokkuutta kunnioittaen. Tilat ovat muokattavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan. Ympäriltä löytyvät Esplanadin ja keskustan monipuoliset palvelut.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Bulevardi 1
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 242.00 m²
Kerros 7 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 38 - 42€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Rautatieasema n. 600 metrin päässä. Lähin bussi- ja raitiovaunupysäkki n. 100 metrin päässä.
Palvelut Keskustan alueen palvelut ja pysäköintihallit ympärillä. Stockmannin tavaratalo kävelymatkan päässä. Kampin kauppakeskus n. 800 metrin päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo