Toimistotila, Kamppi

Salomonkatu 5 C - 20.50 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia Business Center -tilaa Meeting Park Kampissa, Sokos Hotel Presidentin talossa.

Tämä 20,5m2 toimisto sijaitsee kiinteistön toisessa kerroksessa.

Meeting Park sijaitsee ehdottomasti parhaimmalla paikalla Helsingin keskustassa, lähellä Kampin kauppakeskusta. Se tarjoaa pientoimistoja ja etätyötiloja sekä todella kattavan valikoiman Business Center-palveluita. Vuokralaisille sekä ulkopuolisille asiakkaille tarjotaan kokous- ja koulutustiloja videoneuvottelupalveluineen. Myös Original Sokos Hotel Presidentin kokouskerrosta sekä monipuolisia palveluita on mahdollista hyödyntää. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Toimistotilan vuokra on 1550€ kuukaudessa ja se sisältää kaikki peruspalvelut, joihin lukeutuvat mm. vastaanottopalvelu, kopionti ja tulostus, kahvi/tee omaan käyttöön, kokous- ja etätyötilat, siivous sekä internetyhteydet. Vuokrahinnat ovat todella kilpailukykyisiä ja vuokrausehdot erittäin joustavia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Salomonkatu 5 C
Kaupunginosa Kamppi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 20.50 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 73.6 - 77.6€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Metro- ja bussiasema sijaitsevat kiinteistöä vastapäätä Kampin kauppakeskuksessa. Juna- ja raitiovaunuyhteydet 100-200 metrin päässä. Lähellä useita parkkihalleja, kuten P-Kamppi, P-Presidentti ja P-CityForum.

Palvelut Original Sokos Hotel Presidentin palvelut, Meeting Parkin kokousmaailma, etätyöhuoneet ja iso luokkatila. Lisäksi mm. siivouspalvelu, postituspalvelu, vartiointi ja vastaanottopalvelu. Lähellä useita ravintoloita sekä Kauppakeskus Kampin monipuoliset palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo